VR360 Japan 2019 VR360 Voorbeelden Video vooerbeelden Print voorbeelden Fotogallerie Home Over Fotografie Video Productie Grootformaat Print VR360 foto en film Digitale Beeldbewerking
VR voorbeelden
Rotonde Kunstwerk op 7 meter hoogte vanaf statief gefotografeerd. En rechts op 2 meter hoogte .
De vorm is zichtbaar bij dit bedrijfsgebouw in aanbouw 
Huiskamerrestaurant  Obst & Gemüse, binnen en buiten gezellig.
Voor kleine ruimtes zoals het interieur van deze boot
Voor een goede weergave op websites zijn ‘Chrome’ en ‘Firefox’ vooralsnog de beste opties. Voor het maken van een VR-tour komt er uiteindelijk een stand-alone programma voor gebruik. Sleep het beeld door het kader met de linker muisknop.
Werk Locaties  met verschillende lagen en een goed zicht van de hele situatie.
Open Coffee Barendrecht, met mooi weer en gezelligheid.
AV
Dit is een video -film van mijn reis naar Japan. Links als interactief videobeeld                        --->                         rechts,  ‘creatief’ geprogrammeerd als een gewone videofilm. Iedereen kent het bekende gebaar van een regisseur dat hij of zij maakt met duim en wijsvinger van twee handen om zo een kader te maken: dat is ongeveer de manier waarop dit werkt. Compleet met in- en uitzoom. Zo is zo’n beeld ook gewoon te gebruiken -met een uitgekiende programmering- in een gewone videoproductie. 
Rotonde Kunstwerk gefotografeerd op 7 mtr hoogte vanaf statief.
Werken op locatie  goede impressie van de hele situatie.
Voor kleine ruimtes  zoals het interieur van deze boot
VR voorbeelden
DESKTOP: Playback in Windows is getest op Chrome en Firefox. Deze VR-video’s worden niet ondersteund door IE en Edge. MOBILE: Op Android zijn er geen problemen. Op Safari soms. Vanaf Google gaat het prima, ook op iphone. Sleep het beeld door het kader met de linker  muisknop.